reglement & charters

Onze charters

Voetbal is een teamsport. We moeten allen samenwerken om tot een goed resultaat te komen. Maar dat brengt ook een extra uitdaging met zich mee. De verzameling aan karakters, meningen, voorkeuren, e.a. zorgt dat er spanning kan ontstaan. Spanning binnen de lijnen, maar ook erbuiten.

We moedigen de ouders aan zo veel mogelijk te komen kijken naar de wedstrijden. Je kind zal groeien als het na, het scoren van een doelpunt of na het maken van een mooie actie, jou trots ziet kijken. Maar als supporter kan u twijfel en verdeeldheid aanwakkeren. Dit kan niet de bedoeling zijn. Voetbal blijft in de eerste plaats een hobby.

Tijdens het uitoefenen van deze activiteit moet FUN dus ook altijd primeren. Wij geloven dat FUN en RESULTAAT hand in hand gaan. Resultaten die we zullen zien in de groei van uw kind. Niet enkel de voetbalvaardigheden maar ook de sociale en cognitieve eigenschappen van uw kind hebben er baat bij. We durven dan ook te vragen onderstaande charter te lezen. Bent u akkoord, dan bent u meer dan welkom op en rond onze voetbalterreinen.

charter voor

jeugdspelers

charter voor

trainers

charter voor 

ouders

charter voor

teambegeleiders