Club-API

AANSPREEKPERSOON INTEGRITEIT

Mijn naam is Vicky Nocon,

Ik ben de Club-API (=AanspreekPersoon Integriteit) van VV Tielt. De meeste mensen kennen mij als bestuurslid, oud trainster, vrouw van Tom De Rock en mama van Mathis en Kasper De Rock. Ik ben al vele jaren verbonden aan de club en probeer heel wat initiatieven te ondersteunen. Daarnaast ben ik een enthousiaste voetbalmama. Ik heb onlangs de opleiding Club-API bij Voetbal Vlaanderen gevolgd.

Ook vanuit mijn werkervaring heb ik voeling met het thema. Ik ben leerkracht in het secundair onderwijs, waar ik uitsluitend lesgeef aan leerlingen in de B-stroom of Arbeidsfinaliteit. In mijn vele jaren als leerkracht heb ik al heel wat ervaringen opgedaan die ik ook als API zal kunnen gebruiken.

Je kan bij mij terecht als sporter, ouder, trainer of andere vrijwilliger van onze club met een vraag, vermoeden of klacht over seksueel en ander grensoverschrijdend gedrag. Je kan me een mailtje sturen op apivvtielt@gmail.com. Ik ben heel vaak aanwezig op de club en dan kan je mij zeker ook persoonlijk aanspreken.

Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal. Ik behandel elk verhaal met de nodige discretie en verleen je advies bij de mogelijk vervolgstappen of doorverwijzingen.

Groetjes

Vicky